کلاس نقشه کشی صنعتی دانشکده فنی دانشگاه گیلان مجهز به سیستم¬های تحت شبکه¬ هوشمند شد

کلاس و کارگاه نقشه­کشی صنعتی دانشکده فنی دانشگاه گیلان مجهز به 30 عدد سیستم تحت شبکه و سیستم هوشمند آموزشی شد. پروژه این کارگاه هوشمند که با همکاری شرکت «انتقال داده­های دوران» تحت نظارت مراکز رشد پارک علم و فناوری گیلان مشغول به فعالیت است اجرا شد، به گزارش این شرکت، در راستای اجرای پروژه پس از انجام مطالعات لازم جهت راه اندازی شبکه آموزشی و بررسی اشکالات اولیه، اقدام به نصب 30 دستگاه رایانه به صورت شبکه که توسط استاد کلاس از طریق سیستم Server امکان اجرا و نمایش روند آموزش و همچنین کنترل 29 نفر دانشجو مستقر در سیستم های Client میسر می­گردد شد؛ همچنین در راستای ارتقای سیستم آموزشی و حذف شیوه­های سنتی و اجرای سیستم نوین آموزشی نقشه کشی در گروه مهندسی مکانیک دانشکده فنی دانشگاه گیلان به ابتکار عضو هیئت علمی و مدرس این گروه، مهندس محمد جوادتسکینی، وآموزش سیستم نوین در این کلاس گردید.

در سیستم نوین و مدرنیته آموزش نقشه­کشی در این کلاس هوشمند، دانشجویان کلاس به صورت همزمان تدریس­های ویدئویی استاد را به صورت حضوری و یا غیر حضوری به صورت کلاس مجازی مشاهده خواهند نمود، همچنین در راستای تدریس نرم افزارهای AutoCAD, Solid Works  در بستر شبکه، تمامی سیستم­های تحت این بستر آموزش­های در حال انجام را مشاهده خواهند کرد. استاد نیز هنگام تمرین و نقشه­کشی دانشجویان قادر خواهد بود که در کنار نظاره و کنترل نقشه کشی دانشجویان، به منظور پاسخگویی و رفع مشکلات به سیستم آن­ها از طریق Server دسترسی داشته باشد.

همچنین سیستم بُرد هوشمند این کلاس نیز امکان رسم نقشه­های دیجیتالی بر روی تابلو و پرده هوشمند کلاس توسط قلم هوشمند بدون نیاز به گچ و ماژیک را فراهم نموده است. استاد کلاس نیز می­تواند بدون استفاده از موس سیستم با استفاده از قلم هوشمند به جای موس رایانه، به آموزش نرم افزارهای مختلف بر روی بُرد هوشمند بپردازد.