کسب عنوان بهترین مقاله در گروه مهندسی مکانیک

مقاله آقای دکتر نریمان زاده، استاد گروه مهندسی مکانیک دانشکده فنی دانشگاه گیلان با عنوان

Pareto optimization of a five-degree of freedom vehicle vibration model using a multi-objective uniform-diversity genetic algorithm (MUGA), EAAI, Vol. 23, Issue 4, pp. 543-551, 2010.

و نویسندگان همکار
M.Salehpour, A.Jamali and E. Haghgoo،
به عنوان بهترین مقاله طی سه سال اخیر در مجلهEngineering Applications of Artificial Intelligence Elsevier انتخاب شده است و به همین مناسبت جایزه ای به ایشان و همکاران در کنگره جهانی IFAC International Federation of Automatic Control در سپتامبر 2011 و در میلان ایتالیا اعطا می شود.

سایت کنگره عبارتست از:

لازم به ذکر است که IFAC ، یکی از معتبر ترین سازمان های علمی در زمینه مهندسی کنترل است که 5 مجله علمی از طریق این سازمان همگی در الزویر چاپ می شوند. برندگان جایزه در دوره های گذشته از آمریکا (دو مرتبه)، فرانسه و ایتالیا می باشند و اولین بار است که یک استاد ایرانی موفق به کسب چنین جایزه ای گردیده است.

ضمن عرض تبریک به آقای دکتر نریمان زاده و نویسندگان همکار، علی الخصوص آقای دکتر علی جمالی، استادیار گروه مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان، برای ایشان آرزوی موفقیت در تمام مراحل زندگی را داریم.