FA EN AR RU FR CHI

کسب رتبه دوم توسط دکتر رضا انصاری در بین متخصصین فناوری نانو در رشته مهندسی مکانیک در هفتمین جشنواره برترین های فناوری نانو

برترین های فناوری نانو در سال جاری در بخش های محصولات و تجهیزات، متخصصان، مراکز پژوهشی و آزمایشگاهی و رسانه¬ها معرفی شدند. این مراسم هفدهم مهرماه با حضور محمدرضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، سعید سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو و استادان دانشگاه¬ها و محققان این حوزه برگزار شد. طی این مراسم، دکتر رضا انصاری، عضو محترم هیات علمی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان حائز رتبه سیزدهم در بین متخصصین فناوری نانو در تمامی حوزه ها و رتبه دوم در بین متخصصین فناوری نانو در رشته مکانیک گردیدند. گروه مهندسی مکانیک کسب این موفقیت ارزشمند را خدمت ایشان تبریک عرض می نماید.