دانشجوی گروه مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان برنده مدال نقره فدراسيون جهانی مخترعين (IFIA)

پویان پیردیر دانشجوی کارشناسی رشته مهندسی مکانیک دانشگاه گیلان در مسابقات اختراعات بین المللی iENA نورمبرگ آلمان که زير نظر و حمايت مستقيم IFIA(فدراسيون جهانی مخترعين)، WIPO(سازمان مالکيت‌های فکری سازمان ملل متحد) و دولت فدرال آلمان برگزار می شود موفق به کسب مدال نقره این مسابقات شد. پیر دیر با اختراع دستگاه جذب و ذخيره براده‌های آهنی در هنگام برش و تراش آهن‌آلات( براده جذب کن ) در کلاس A این مسابقات ضمن کسب مدال نقره موفق به دریافت جایزه ویژه ی وزارت علوم، تحقیقات، جوانان و ورزش کشور رومانی از معاون وزیر کشور رومانی شد. دریافت جایزه ویژه و برجسته ی «اختراع دوستدار محیط – اختراع سبز» از ریاست فدراسیون بین المللی مخترعین (IFIA)، دکتر آندراس فدرش، برای اولین دوره جدال جهانی اختراعات سبز و کسب گرانت غرفه رایگان فدراسیون جهانی مخترعین برای شرکت در مسابقات جهانی روسیه، لهستان و چین از دیگر افتخارات این جوان گیلانی در این مسابقات می باشد. شایان ذکر است در این دوره از مسابقات 800 نفر از مخترعین دنیا شرکت داشته اند که از این تعداد 45 شرکت کننده از ایران حضور داشتند.